Hoppá: bomba nők Skodában

Vezették a Skoda Fabia-t a Miss Balaton versenyzői

Idén tizedik alkalommal rendezték meg a Miss Balaton szépségversenyt, amelynek a Skoda már 2003 óta kiemelt támogatója. A versenyt egyhetes felkészítő tábor előzte meg, amelyet az augusztusi döntő zárt. A Miss Balaton indulói egy Skoda Fabia-ért versenyeztek, amit a lányok persze ki is próbáltak...

2008.09.11 08:45ma.hu

A Miss Balaton tizedik évfordulójának apropójából idén a szokásostól eltérően két korcsoportban is indultak versenyzők: a hagyományosnak mondható 18-25 évesek mezőnye mellett idén 25-36 év között is versenybe szálltak a hölgyek a koronáért.

A Skodát azonban a fiatalabb korosztály királynője nyerte meg. Hét különböző színű Skoda Fabia várta a szállodájuk parkolójában a 16 indulót, akik így a döntő előtt megismerkedhettek a nyereményükkel.

Az összes, jogosítvánnyal rendelkező lány kipróbálhatta a Skoda Fabia-t, az ízlésüknek megfelelő színben.


Több vállalkozó kedvű lány is akadt, akik kaptak az alkalmon, s hosszabb- rövidebb körre el is vitték az autókat.

„Városban szerintem pont tökéletes méretű ez az autó, és még könnyen is kezelhető a Fabia. Nagyon örülnék neki, ha megnyerhetném a versenyt és így az autót is. Az, hogy a fődíjat is kipróbálhattuk, még nagyobb motivációt ad a versenyig hátralévő időre.” – mondta el az egyik versenyző, aki éppen a próbakörről érkezett vissza a szálloda parkolójába.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.