Fekete péntek

Halálos baleset miatt lezárták a 4-es főutat Abonynál

Életét vesztette egy személyautó sofőrje, miután járművével pótkocsis teherautónak ütközött a 4-es főút Abonyt Szolnokkal összekötő szakaszán péntek délután.

2014.11.14 16:53MTI
MTI fotó: Mészáros János

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila tájékoztatása szerint a főút 89-es kilométerénél a teherautó felborult, pótkocsijának tartályából étolaj, üzemanyagtartályából pedig gázolaj folyt a burkolatra. A karambolban a személyautó sofőrje életét vesztette, a másik sofőr az első jelentések szerint nem sérült meg - tájékoztatott a szóvivő.

A szolnoki és a ceglédi tűzoltók a Pest megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával megkezdtek a műszaki mentést, munkájukat segíti az a Szolnokról érkezett vegyi konténer is, amelyet az úttest olajtól való megtisztításánál használnak majd.

A 4-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a környéken nagy a torlódás - tette hozzá Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.