Megrázó eset

Megindult a forgalom a szabolcsi halálos baleset helyszínén - fotók!

Fél pályán megindult a forgalom a 38-as út Rakamaz és Nyírtelek közötti szakaszán, ahol péntek reggel két autó ütközött, a balesetben hárman életüket vesztették.

2014.11.14 15:16MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a főút Virányos-tanyai szakaszán, nem sokkal 6 óra után frontálisan ütköztek a gépkocsik.

MTI Fotó: Balázs Attila

A vizsgálat eddigi adatai szerint egy Rakamaz irányából Nyíregyháza felé tartó autó eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti útsávba, ahol ütközött egy másik kocsival. A két autóban utazó három férfi az ütközésben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Két holttestet a nyíregyházi tűzoltók emeltek ki a roncsokból.

MTI Fotó: Balázs Attila


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.