200 ezret fizethet

Részegen zuhant az aluljáróba - eltiltották a vezetéstől

Eltiltották a vezetéstől és 200 ezer forintra büntették azt a férfit, aki október 23-án részegen belezuhant autójával a Boráros téri aluljáróba.

2014.11.07 17:39Havariapress

Budapesti IX. Kerületi Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt, gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit. Hajnali 5 órakor, a Petőfi hídról lehajtva az ittas férfi elaludt Chevrolet Lacettija volánjánál.

Az autó letért az útról, majd a korlátot áttörve, a gyalogos aluljáróba zuhant. A kerületi ügyészség a férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A tárgyaláson lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeként a Pesti Központi Kerületi Bíróság a vádlottat a bűncselekményben bűnösnek mondta ki, és ezért őt 200 ezer forint pénzbüntetésre és 2 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ítélet jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.