M6-os autópálya

Felüljáróról zuhant kamion elé egy férfi

A baleset az M6-os autópálya Budapest felé haladó oldalán a 43-as kilométerszelvényben, Besnyő közelében történt.

2013.07.06 07:25MTI

Kamion elé zuhant egy férfi az M6-os autópályán egy mezőgazdasági felüljáróról pénteken késő este. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu weboldalon.

Közleményük szerint a baleset az M6-os autópálya Budapest felé haladó oldalán a 43-as kilométerszelvényben, Besnyő közelében történt.

A helyszíni szemle idejére az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát a Besnyői lehajtó valamint a 33-as kilométernél lévő Ercsi felhajtó között a rendőrök teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.