Félpályás lezárás az M5-ösön

Leállósávban sodorta el a kamion - nem élte túl

Meghalt egy férfi, akit elsodort egy kamion csütörtökön az M5-ös autópálya leállósávjában, a Szeged felé vezető oldalon.

2013.05.02 16:41MTI

A baleset Újhartyán térségében történt, az említett szakaszon csak fél pályán halad a forgalom, nagy a torlódás. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az autópálya 45-ös kilométerszelvényénél bekövetkezett balesetről elmondta, hogy az 55 éves akasztói férfi ismeretlen okból tartózkodott a leállósávban, egy kamion mellett, amikor egy arra haladó másik kamion elsodorta.
 
A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az M5-ös érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom. Az Útinform honlapján olvasható tájékoztatás szerint a térségben nagy a torlódás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.