10-20 perces késésre kell számítani

Gázolás és síntörés - két vonalon késnek a vonatok

Elsodort egy embert egy Vácra tartó vonat Szokolyánál. A baleset miatt késésekre kell számítani a Vác-Balassagyarmat vasútvonalon.

2013.04.16 09:23Havariapress

Kedden kora délelőtt történt a baleset a Szokolya és Vác közötti vasútszakaszon. Egy Vácra tartó vonat - eddig tisztázatlan körülmények között - elsodort egy embert. A baleset miatt 10-15 perces késésre kell számítani a Vác-Balassagyarmat vasútvonalon, a rendőrségi helyszínelés végéig, várhatóan tizenegy óráig, a szakaszon nem közlekednek a vonatok.

Ugyancsak 15-20 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, mert síntörés miatt Ceglédbercel-Cserő és Cegléd között csak egy vágány járható.

A MÁV szakemberei még a délelőtt folyamán végeznek a helyreállítással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.