15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon - közölte a Mávinform. A rendőrség tájékoztatása szerint a vonat egy nőt ütött el, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

2013.04.30 12:46MTI

A vasúttársaság közleményében azt írta, hogy Vecsés és Pestszentlőrinc között egy ember a Szegedről Budapestre közlekedő Kodály InterCity vonat elé lépett. Hozzátették: a baleset miatt a vonalon a vonatok átlagosan 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek.
   
Ezen a szakaszon - várhatóan 13 óráig - vizsgálják a baleset körülményeit, így sebességkorlátozás mellett csak egy vágány járható. A nagyobb késések elkerülése érdekében az úgynevezett monori helyi járatok nem közlekednek, helyettük a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
   
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel azt közölte, hogy a helyszínre, a sérülthez érkező helikopter a repülőtéri úton tudott leszállni, ezért egy időre teljes szélességében le kellett zárni a Liszt Ferenc-repülőtér 1-es terminálja és a D-kapu közötti útszakaszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.