Pótlóbuszok közlekednek

Halálos gázolás a Lehel utcában a 14-es villamos vonalán

Halálra gázolt a 14-es villamos egy idős férfit a XIII. kerületi Lehel utca és Mohács utca kereszteződésében csütörtök délelőtt.

2013.04.18 11:25MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője, Kovács Viktória elmondta: a 88 éves férfit eddig ismeretlen okból ütötte el a villamos. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja - tette hozzá.
   
Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese közölte: a férfi a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők már csak a halál tényét tudták megállapítani.
   
A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán közölte, hogy a baleset miatt a 14-es villamost a Róbert Károly körúti megálló és a Lehel téri végállomás között pótlóbuszok helyettesítik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.