Este 10-től

Lezárják a Baross téri gyalogos aluljárót

Közegészségügyi és biztonsági okok miatt péntek este 10 órától lezárja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Rottenbiller utat a Fiumei úttal összekötő, kivilágítatlan gyalogos aluljárót.

2013.03.22 18:39MTI

A BKK pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint tarthatatlan állapotok alakultak ki a felújítás alatt lévő aluljáróban, ahová hajléktalanok költöztek, és az elmúlt egy hónapban többször tüzet is okoztak. 

A BKK emiatt lezárta az alujárót, és a gyalogos forgalom felszíni biztosítása mellett döntött a felújítás befejezéséig, várhatóan augusztusig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.