A gyalogost kórházba szállították

Gázolt a vonat - késések a Szeged-Békéscsaba vonalon

Kórházba szállították azt a gyalogost, akit hétfőn este gázolt el a Békéscsabáról Szegedre tartó vonat, Szeged-Rókus és Algyő állomások között. A gázolás miatt késnek a vonatok a Szeged-Orosháza-Békéscsaba vonalon.

2013.03.11 19:40Havariapress

Egyelőre tisztázatlan körülmények között gázolt el egy gyalogost a Békéscsabáról Szegedre tartó sebesvonat, hétfőn este fél 7 körül, Szeged-Rókus és Algyő állomások között, a béketelepi átjáróban.
 
Az elgázolt embert a mentők kórházba szállították, sérülésének fokáról egyelőre nincs adat. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés, az utasokat autóbuszok szállítják. A baleset miatt a Szeged-Orosháza-Békéscsaba vonalon 15-20 perces késéssel közlekednek a vonatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.