Milyen következményekkel jár, ha fáradtan vezetünk

Autóronccsal sokkol a rendőrség az Utazási kiállításon

Egy balesetben összetört autóronccsal hívják fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottságának munkatársai a Hungexpo látogatóinak figyelmét arra, hogy milyen következményekkel járhat, ha fáradtan vezetünk.

2013.03.02 10:13Havariapress

A Hungexpo Nemzetközi Vásárközpontban zajló Utazási kiállításon a Budapesti Rendőr-főkapitányság Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottsága standján egy balesetben összetört autóronccsal hívják fel a látogatók figyelmét arra, hogy milyen következményekkel járhat egy hosszú utazás alkalmával a fáradt vezetésből adódó figyelmetlenség.

A kiállítóhelyet meglátogató érdeklődők az egyes európai hatóságok által kiszabható pénzbírságok értékéről is kaphatnak tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.