Bizonytalan ideig

Újra átléphetik a határt a szlovén kamionok

A szlovén hatóságok bizonytalan időre feloldották kedden délelőtt a kamionstopot a szlovén-magyar határnál, Tornyiszentmiklósnál és Rédicsnél, de egyelőre csak a szlovák rendszámú kamionok kelhetnek át.

2013.02.12 11:38Havariapress

Bizonytalan időre feloldották a szlovén hatóságok a kamionstopot Tornyiszentmiklósnál és Rédicsnél kedden délelőtt, de egyelőre csak a szlovén rendszámú teherjárművek kelhetnek át. 

Az eszteregnyei lehajtónál két és fél kilométeres kamionos sor torlódott fel. A teherautók a leállósávban várakoznak, rendőri biztosítás mellett. A személyautók forgalma továbbra is zavartalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.