Továbbra is le van zárva a határ

Nem léphetnek be a kamionok Szlovéniába

Az olasz-szlovén határ lezárása miatt, kedden reggel, a szlovén-magyar határon Tornyiszentmiklósnál és Rédicsnél már a szlovén rendszámú kamionokat sem engedik be Szlovéniába.

2013.02.12 08:08Havariapress

A rendkívüli időjárás miatt továbbra is le van zárva az olasz-szlovén határ, ezért kedden reggel, Tornyiszentmiklósnál és Rédicsnél már a szlovén rendszámú kamionokat sem engedik be Szlovéniába. 

Az eszteregnyei lehajtónál két és fél kilométeres kamionos sor torlódott fel. A tehergépjárművek a leállósávban várakoznak, rendőrségi autók biztosítják őket. Az M7-es autópálya és az M70-es autóút melletti pihenőhelyek és benzinkutak megteltek. 

A személyautó forgalom továbbra is zavartalan a határátkelőhelyeken. A rendőrség kéri a kamionosokat és a fuvarozó cégeket, hogy Ausztria és Horvátország felé hagyják el az országot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.