Az M0-ás csömöri szakaszán

Szalagkorlátnak ütközött egy sörszállító kamion

Szalagkorlátnak ütközött egy sörszállító kamion az M0-ás autóút csömöri csomópontja és az M3-as autópálya között, egy ember megsérült, a műszaki mentés befejezéséig lezárták az érintett útszakaszt.

2013.02.11 18:32MTI

Az Útinform tájékoztatása szerint a baleset az autóút keleti szektorának 66-os kilométerénél történt. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az ütközés során egy ember megsérült, a kamionból üzemanyag folyt az útra.
   
A fővárosi tűzoltók autódaruval emelik le a szalagkorlátról a nehézgépjárművet, ezért egy időre mindkét forgalmi sávot lezárták - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.