A kamion mentése még tart

Kamion, személyautó csúszott árokba Veszprém megyében

Kamion és személyautó csúszott árokba kedden reggel a havazás miatt Veszprém megyében.

2013.02.12 08:44MTI

A szél miatt hófúvás várható - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t. Bakos György elmondta: megyeszerte pár centiméter hó hullott, a közlekedés lelassult. A közútkezelő csaknem harminc géppel dolgozik az utakon. 

Nemesvámos környékén, a Veszprémből Tapolcára vezető úton árokba csúszott egy kamion, a mentése még tart. Kora reggel egy autó Pápa mellett akadt el a havas úton - tette hozzá a szóvivő. Nagy havazást nem jelez a meteorológia Veszprém megyében, de a közlekedést veszélyezteti, hogy a megye egyes részein a szél miatt hóátfúvások alakulhatnak ki - figyelmeztetett Bakos György.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.