Csőtörés a Gellért térnél

Hajnalban megnyitják - egyelőre csak a Budafoki utat

A helyreállítási munkákat a BKK Közút a hétfői nap folyamán elvégezte, ezért várhatóan kedden a hajnali órákban a Budafoki út újra járható lesz. A Csíky utca és az Orlay továbbra sem.

2012.07.03 01:02ma.hu

A vasárnapi vízcsőtörés miatt a BKK korábban lezárta a Budafoki utat a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között. A helyreállítási munkákat a BKK Közút a hétfői nap folyamán elvégezte, ezért várhatóan kedden a hajnali órákban - a burkolati jelek felfestése után - újra átadják a forgalomnak a Budafoki út érintett szakaszát.

A lezárás érintette 86-os és a 233E busz vonalát is, ezért azok terelt útvonalon közlekedtek. Ezen járatok kedden üzemkezdettől ismét az eredeti, megszokott útvonalukon járnak majd.

A XI. kerület két mellékutcája, a Csíky utca és az Orlay utca szintén jelentősen károsodott, így egyelőre azokon még nem haladhat a közúti forgalom, továbbra is teljes hosszban le vannak zárva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.