Yellow cab

A holnap taxijai New York utcáin

Az új taxik 2013 októberétől szállítják az utasokat az amerikai nagyvárosban.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.05.29 13:38MTI
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

Bemutatták a Nissan Motor Co. japán járműgyártó új, NV200-as New York-i taxiját a vállalat jokohamai székházában. Az új taxik 2013 októberétől szállítják az utasokat az amerikai nagyvárosban.

A természeti katasztrófák és a jen túlértékeltsége ellenére 7 százalékkal növelni tudta profitját a japán Nissan autógyár, a márciussal végződött pénzügyi évben 341,4 milliárd jen (3,1 milliárd euró) nettó eredményt ért el.

A társaság májusban kiadott közleménye szerint az árbevétel 7,2 százalékkal 9,4 ezer milliárd jenre, az értékesített gépkocsik száma pedig 15,8 százalékkal 4,85 millióra emelkedett, főleg a kínai és az amerikai piac robusztus növekedésének köszönhetően.

A folyó üzleti évben a Toyota után második legnagyobb japán autógyár 400 milliárd jenes nettó eredményt és 10,3 ezer milliárd jenes árbevételt célzott meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.