Megkétszerezi eladásait 2015-ig

Piacot duplázna a Nissan Kínában

A Nissan kedden bejelentette, hogy 2015-ig meg kívánja duplázni kínai eladásait: a jelenleg évi 1,3 millió darabos járműeladást legalább 2,3 millióra tervezi növelni.

2011.07.26 11:59MTI

Céljának elérése érdekében 7,8 milliárd dollárt fektet be és 30 új terméket hoz forgalomba a vállalat.

Carlos Ghosn vezérigazgató úgy nyilatkozott, hogy a kapacitásra, a termékekre és az innovációra fordított beruházások biztosítani fogják, hogy Kína továbbra is a Nissan legnagyobb piaca maradjon.
   
Az autógyár azt is szeretné elérni, hogy közép távon - 6 éven belül - 8 százalékra növelje világpiaci részesedését és profitmarzsát, a kínai befektetés pedig ebben is segíti a vállalatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.