Lopott holmival rogyásig megpakolva

Lecsaptak a rendőrök a túlsúlyos furgonra

Nagy mennyiségű, összesen több mint 300 ezer Ft értékű lopott villanymotort és egyéb fém-alkatrészeket rejtett az a tehergépkocsi, amelyet a szentesi rendőrjárőrök állítottak meg kedden hajnalban, a város határában.

2012.02.29 09:59ma.hu

A jármű Szentesről Hódmezővásárhely felé tartott, amikor az egyenruhások igazoltatás végett megállították. Feltűnt nekik ugyanis, hogy a furgon nagyon meg van pakolva, feltehetően túlsúlyos.

Valóban, a teherautó rakterében nagyobb mennyiségű villanymotort és egyéb fém-alkatrészt találtak, melyek súlya több mint egy tonnát tett ki. A járműben tartózkodó három férfi a szállítmányával nem tudott elszámolni. A gyanú szerint nem sokkal korábban ugyanis egy szegvári telephelyet „látogattak meg”, ahol a fenti tárgyakat teherjárművükbe pakolták. Alig tettek meg néhány kilométert, amikor a rendőri ellenőrzésbe botlottak.

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 3 férfi ellen. Egyiküket a rendőrség őrizetbe vette, mivel ellene már több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van folyamatban eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.