Hálószobának használta a hátsó ülést

Lenyúlta az autót, hogy abban aludjon

Remek szálláshelynek gondolta egy személygépkocsi hátsó ülését az a szegedi hajléktalan, aki még tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy birtokba veszi a nyitott állapotban hagyott kocsit abból a célból, hogy pár napig meghúzza magát benne.

2012.02.29 09:09ma.hu

Az autó tulajdonosa értesítette a rendőrséget, hogy nem találja a háza előtti közterületi parkolóban tartott kocsiját. Az egyenruhások két hónapon belül a négykerekűre bukkantak, melynek „lakója” már elhagyta átmeneti otthonát.

A férfivel szemben a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki, melynek eredményeként tegnap előállították a 43 éves munkanélkülit. Kihallgatása során beismerte tettét és elmondta, hogy nem akart ő semmi rosszat, csak hajléktalan lévén jól jött neki a kényelmes hátsó ülés.

A férfivel szemben jármű önkényes elvételének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.