Hamar elkapták a tolvajt

Bezúzta az autó üvegét a férfi - A hátsó ülésen reszketett a kislány

Kedden reggel egy kecskeméti körúton leparkolt autójával egy anyuka, mert a gyermekét vitte az óvodába. Amíg oda bement, az autóban a hátsó ülésen várt rá másik, 12 éves lánya.

2012.02.28 15:48ma.hu

Ekkor odament – az amúgy nem zárt autóhoz – egy férfi, és a kocsi jobb első üvegét betörve kiemelte az ülésen lévő táskát, és elszaladt vele.

A táskában személyes iratok és némi készpénz volt. A kislány nem sérült meg.

A visszaérkező édesanya értesítette a rendőrséget, és a helyszínre érkező kollegáimnak a gyermek pontos személyleírást adott az elkövetőről. Eközben az ellopott bankkártyával a tolvaj a közelben pénzt próbált meg felvenni egy automatából, - sikertelenül.

A járőrök igazoltatták a közelben lévő, a személyleírással megegyező férfit, akinél ruházatátvizsgálás során megtalálták az ellopott táskát és az iratokat, pénzt is.

A 32 éves kecskeméti férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.