Négykerék-meghajtás a Mercedesben

Jön az összkerekes Mercedes CL 500

Ínyencek, figyelem! A Mercedes CL 500 kupéverziója az idén nyártól az új 4Matic összkerékmghajtással is kapható: 388 lóerős, 5,5 literes V8-as motorral, potom 117 ezer euróért. A hülyének is megéri.

2008.04.21 19:42ma.hu

A szemrevaló bálna kupéváltozata nyártól a Mercedes új négykerékhajtásával is kapható lesz - bizonyára sokan díjazzák, hogy a hetedik generációjánál járó CL 500 megint újít valamit. A járgány motorja 338 lóerős, öt és fél literes V8-as lesz, 250 km/h-ban digitálisan maximalizált végsebességgel - ennek a csodának az irányítását teszi állítólag kényelmessé az összkerék.

117 100 euróért mondjuk ez a minimum.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.