Bemutatkozik at új A-Klasse

Változás kívül-belül: itt az új Mercedes A-osztály

A Mercedes bemutatta az átdolgozott A-osztály új képviselőit: nem csak a biztonságon javítottak a szakemberek, de a kocsi külsejét is átalakították kicsit: markánsabb a különbség a B-Klasséhoz képest, és belül is hangulatosabbnak ígérik.

2008.03.28 19:20ma.hu

Lipcsében mutatta be a Mercedes a megújult A-osztály úja tagjait, a változás természetesen nem csak a külsőt, de a belsőt is érinti - a németek mindenesetre elégedettnek tűnnek az eredménnyel. Az A150 és A170 esetében az indulás-megállás folyamatát sikerült olyan gondosan hangolni, hogy a klocsi fogyasztása elvileg kilenc százalékkal is csökkenhet; az A 160 Cdi-be pedig beépítik a BlueEFFICIENCY csomagot, ami a 100 kilométerenként 4,5 literes fogyasztást hivatott biztosítani.

Kívül az volt a cél, hogy a különbség A és B osztály között szemebtűnőbb legyen: ezt új fényszórókkal, lőkhárítókkal és légbeömlőkkel kívánják elérni - a döntés nyilván a vásárlóké. Belül új ajtóbetétek és kárpitok felelnek a megfelelő érzületért - ha valaki tudja, a PR-hez képest mi lett az igazság, szóljon nyugodtan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.