Megújul a B-Klasse

Alaposan a frissül a Mercedes B-osztály

Az általános frissítési trenddel kissé szembefordul a Mercedes: nem csak új indexburákat és hűtőrácsot rak a B-osztályra, de kívül-belül megújítja a kínálatot. Mostantól elérhetők a földgáz/benzinüzemű kombinált motorok is. A szokásos hat többi mellett.

2008.03.15 08:30ma.hu

Start-stop automatika mellett más nyalánkságot is kínál a Mercedes a B osztály faceliftjéhez: vegyes földgáz/benzinüzemű motor is kérhető lesz a kocsikhoz - aminek fogyasztása önmagában kifejezetten tetszetős érv. A külső változások kevésbé felűnőek: új lökhárító, küszöbök, ilyesmi. A motorpaletta is marad alapjaiban a jól megszokott hatosfogat: két dízel és négy benzines.



Utóbbiak teljesítménye 95 és 193 lóerő között mozog, a dízelek fogyasztását pedig úgy tűnik, sikerült mintegy 7 százalékkal lejjebb nyomni - ami a B 180 CDI esetében 5,2 literes fogyasztást jelent 100 kilométeren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.