Az anyjáé volt

57 év után fizette ki a parkolási bírságot

Anyja 1954-es parkolási bírságát egyenlítette ki egy férfi Nebraskában.

2011.11.06 23:26ma.hu

57 évvel ezelőtt kiállított parkolási pótdíjat egyenlítettek ki végre; az összeg mindössze tíz cent volt – persze, kamatok nélkül.

A York-i rendőrfőnök, Don Klug döbbenten mesélte, hogy a héten egy férfi sétált be hozzá a rendőrőrsre egy pótdíj-fizetési felszólítással és az összeggel. Az illető elmondása szerint az édesanyja dolgai között találta a büntetést, és mindenáron rendezni akarta az adósságot.

A pótdíjat 1954. július 13-án állították ki egy Oklahoma-i járműre. A férfi azt mondta a rendőrnek, hogy emlékei szerint édesanyja abban az időben meglátogatta őt Yorkban, és valószínűleg elkeveredett az ügy.

Klug csak annyit mondott, hogy a bekeretezett büntető cetlit az irodája falára fogja kifüggeszteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.