Csütörtökre tervezték

Lemondják Bajnai váci és dunakeszi fórumát

Politikusaik és aktivistáik csütörtökön az árvízi védekezésben segítenek a Duna budapesti szakaszán. A fórumokat az ár levonulása után megtartják.

2013.06.04 18:21MTI

Lemondja Bajnai Gordon csütörtökre tervezett váci és dunakeszi fórumát az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség a dunai árvíz miatt. A fórumokat az ár levonulása után megtartják - közölte a pártszövetség kedden.

Hozzátették: politikusaik és aktivistáik csütörtökön az árvízi védekezésben segítenek a Duna budapesti szakaszán.

Kitértek arra is, hogy Dunakeszi fideszes polgármestere, Dióssi Csaba egy a Facebookon terjedő levél szerint "álcivil tüntetőket" szervez Bajnai Gordon fórumának helyszínére, és arra kéri őket, hogy libahangot utánzó sípokat hozzanak magukkal.

"Ezekkel a tüntetésekkel nem lehet visszatartani a változást akaró polgárokat attól, hogy találkozzanak egymással" - közölte a pártszövetség, megjegyezve: váci és dunakeszi fórumokat is megtartják az árhullám levonulása után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.