Két ukrán férfit elfogtak

Dugig volt csempészcigarettával a négy hatalmas bőrönd az intercityn

Egy Budapestre tartó intercityn fogták el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban azt a két ukrán férfit, akik négy nagyméretű bőröndben csaknem 2 és félmillió forint értékben szállítottak adójegy nélküli cigarettát.

2012.12.20 09:40HavariaPress

A kisvárdai vasútállomáson tartottak rutinellenőrzést a napokban a NAV munkatársai, amikor kiszúrtak két férfit, akik két-két nagyméretű bőrönddel szálltak föl a Budapestre tartó intercityre.

A pénzügyőrök szintén fölszálltak a vonatra, s miután az elindult, igazoltatták a két férfit, akikről kiderült, hogy ukrán állampolgárok. A kérdésre, hogy mi van a bőröndökben, amikre elterelésként reptéri azonosító szalag is volt kötve, azt válaszolták, hogy ruha és tisztálkodó eszközök.

A pénzügyőrök azonban kinyittatták a táskákat, amikből összesen 3000 doboz magyar adójegy nélküli cigaretta került elő. A mintegy 2 és félmillió forint értékű csempészcigarettát a NAV munkatársai lefoglalták, és jövedéki orgazdaság miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.