Nemzetközi bűnszervet irányította telephely

Világszinten is páratlan illegális cigarettaüzemet számolt föl a NAV

Egy nemzetközi bűnszervezet irányította azt az illegális cigarettaüzemet, amire a napokban csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), Szolnokon. Az akcióban a Román határőrség, illetve a Román Belső Védelmi Szolgálat is közreműködött.

2012.11.29 08:36HavariaPress

Bűnügyi és piaci szakértők véleménye szerint világviszonylatban páratlan méretű illegális cigarettaüzemet leplezett le a NAV a napokban, Szolnokon.

A nemzetközi bűnszervet irányította telephelyen ipari mértékben gyártották a cigarettát. Az akcióban a NAV Központi Nyomozó Főosztálya mellett részt vett a Román Határőrség Nyomozó Szolgálata, illetve a Román Belső Védelmi Szolgálat is.
 
A bűnügy részleteiről a páratlan gyártósor bemutatásával együtt a pénzügyi nyomozók csütörtökön 11 órakor adnak részletesebb tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.