Budapesti fémtelepen

Félmilliós értékben foglalt le lopott kábeleket a NAV

Több mint 100 kilogramm lopott kábelt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, november 15-én, egy budapesti fémtelepen.

2012.11.22 09:01HavariaPress

Egy budapesti fémtelepen tartottak ellenőrzést a NAV munkatársai november 15-én. Az ellenőrök különféle ipari fémhulladékot találtak, aminek eredetét a tulajdonos semmilyen bizonylattal nem tudta igazolni. 

A több mint 100 kilogramm alumínium-, föld- és informatikai kábelek mentén láthatók voltak a feszítő sodronyok, illetve a vágásnyomok. A pénzügyőrök értesítették a rendőrséget, akik a mintegy félmillió lopott kábelt lefoglalták és, lopás miatt indítottak eljárást az ügyben. A NAV a fémtelepet üzemeltető gazdálkodóval szemben fémigazgatási törvénysértés miatt is eljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.