Mohácsnál ellenőriztek a NAV munkatársai

Két és félmillióért foglaltak le kaviárt egy svájci hajóról

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 5 kilogramm kaviárt foglaltak le a napokban, egy svájci személyszállító hajón, amelyet Mohácsnál ellenőriztek.

2012.10.31 09:34HavariaPress

Egy Romániából Ausztriába tartó svájci személyszállító hajót ellenőriztek a NAV munkatársai a napokban, a Dunán, Mohácsnál. A hajó bárjának raktárában lévő hűtőszekrényben, a pénzügyőrök 10 befőttesüvegben több mint 5 kilogramm tokhalkaviárt találtak.
A terméket a hajó osztrák idegenvezetője a magáénak vallotta. A több mint 2 és félmillió forint értékű kaviárt a pénzügyőrök lefoglalták, és az ügyben természetkárosítás miatt feljelentést tettek a mohácsi rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.