A Neoton dobosa lett az énekesnő gyermeke

Saját fia főnöke lett Csepregi Éva

Csepregi Éva körül zajlik az élet, járja az országot, egymást érik a fellépések. Újabban már fia is zenél, nem is akárhol, hanem ő a Neoton dobosa.

2009.12.22 16:30Tabu tv

Már eltelt több évtized azóta, hogy először lépett színpadra Csepregi Éva, de azóta sok minden változott, legfőképp a közönség viselkedése.

„Akkoriban többnyire ülő közönségnek játszottunk. Most már ezt nem is nagyon lehet, holott régen ez volt a divat. Sokkal tüzesebb lett a nép valahogy, érdekes módon és mi is valahogy sokkal több olyan rockos számot játszunk. Egy kicsit jobban kell figyelni, hogy tempós legyen a koncert" - meséli a tabutv.hu riporterének Cseprei Éva, aki nemrég saját fiának is munkát adott együttesében.

A Tabu Tv megtudta: Csepregi gyermeke lett a Neoton új dobosa!

A művésznő a Fővárosi Nagycirkuszban 1500 főt vendégül látó jótékonysági rendezvényt szervez, tudniillik részt vesz egy szellemi fogyatékos emberek megsegítésére létrejött alapítványban, és már itt is fiával együtt léphet színpadra.

Az utóbbi időben ennek a rendezvénynek a létrehozásán, lebonyolításán tevékenykedett, alapítványának útját egyengette.

„Sok tervünk van, mindenfélében működünk. Fellángolt körülöttük az élet mióta van a Neoton Musical meg mióta egyre több az élő koncert. Tévéműsorba készülök, elugrok egy sajtótájékoztatóra, lesz előadásom, szóval minden hétvégém foglalt” - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Csepregi Éva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.