Nehéz döntést hozott az énekesnő!

Csepregi Éva: A párom összecsomagolt - kilenc évig nem láttuk

Csepregi Éva kitárulkozó őszinteséggel ír élete nehéz időszakairól Napraforgó című könyvében - Olyan érzelmi és szerelmi mélypontokról számol be, amikről eddig szinte még sehol nem olvashattunk.

2009.03.17 12:30Fotó: csepregieva.hu

Csepregi Éva 1992 májusában megszülte fiát, Dávidot, akinek az édesapja, Bob Heatlie Angliában, Edinburgh-ben élt.

A sikeres énekesnőnek nagy döntést kellett hozni: marad itthon és egyedül felneveli a gyermekét, vagy felad mindent és egy idegen országban, boldog családanyaként kezdi új életet.

A döntés Éva számára egyértelmű volt: a gyermeket az apjával közösen szeretné felnevelni, így háta mögött hagyva mindent, 1992 augusztusában kiköltözött Angliába, de már az indulás sem volt számára lelkileg egyszerű:

„Apám és a teljes zenekar kísért ki a reptérre. Apukám csak nézte- nézte Dávidot, szívta magába az unokája látványát, mintha attól tartana, soha többé nem látja viszont” - írja a könyvében az énekesnő.

A kint töltött idő alatt egyre jobban azt érezte, Edinburgh bármennyire is szép, a honvágyát semmi sem pótolja:

„Bobnak nem mertem elmondani, hogy úgy érzem magam, mint a partra vetett hal. Féltem, hogy megbántom. Tulajdonképpen örülhettem volna, hogy kikecmeregtem a Péter halála utáni kaotikus állapotból, az őrületes hajtásból, a perekből, a VICO körüli áttekinthetetlen zűrzavaros ügyletekből…Edinburgh-ben járt egy forgatócsoport az MTV-től, rám találtak és elég hosszú riportot készítettek velem. Miközben jártuk a várost és beszélgettünk, már tudtam, hogy vissza akarok jönni Magyarországra.”

Ezek az érzések egyre erősödtek az énekesnőben, majd januári hazalátogatásukkor úgy döntött, nem titkolhatja tovább párja előtt az érzéseit:

„Egy napon összeszedtem minden bátorságomat, és megkérdeztem: nem lehetne-e egy kicsit itt is, kicsit ott is lakni. Iszonyú sértődés lett belőle, Bobby összecsomagolt és elutazott – és utána kilenc évig nem láttuk.”


Csepregi Éva ezekről a nehéz időszakairól sosem beszélt, most viszont őszintén tárulkozik ki önéletrajzi könyvében. Új életet kezdett, s ma 17 évvel később úgy érzi, helyesen döntött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.