Magazinnak nem vetkőzne a Neoton sztárja, de...

Csepregi Éva lelkesen nudizik!

Nem szégyenlős a Neoton família csinos énekesnője - Csepregi Évát nem hozza zavarba, ha egy nudistastrandon kell napoznia, sőt, inkább teljesen feloldódik.

2009.05.13 07:42ma.hu - Fotó: csepregieva.extra.hu

Kezdetben persze voltak gátlásai - nem tetszett neki az alakja, de a többiek meggyőzték. Csepregi Éva elárulta: gyakran megfordul nudistakempingekben és strandon, jól érzi ott magát.

A zenekarral sokat turnéztak Horvátországban, ahol akkor már komoly hagyománya volt a meztelen fürdőzésnek. A naturizmusnak nem egymás mustrálása a lényege, sőt, ez kifejezetten illetlenség is.

A nudista strandok kedvelői a természetesség hívei, véli Éva, aki azonban férfimagazinban sosem vetkőzne le, az aktfotózás nem az ő világa - mondta el a Napi Ásznak az énekesnő.

A Neoton Família csinos énekesnője is azon kevés híresség táborát erősíti, akik sosem szabadultak meg ruháiktól egy férfimagazin kedvéért.

Csepregi Éváról ugyanakkor készült néhány pikáns kép, évekkel ezelőtt.

Az énekesnő tavaly árulta el, hogy a nyolcvanas években Japánban óriási népszerűségnek örvendett a zenekaruk.

Több, mint egy tucat lemezt adtak ki ott, és tíz éven át minden esztendőben fel is léptek az országban.

Japánban készült Éváról néhány bikinis kép, egy lemez borítójához fotózták az énekesnőt fürdőruhában.

Ez akkoriban meglepő volt. Hiába hordtak testhezálló fellépőruhákat, vetkőzni nem volt szokás...

A szigetországban ráadásul az sem volt divat, hogy valaki melltartó nélkül viseljen egy fellépőruhát.

Az énekesnő elmondása szerint több sajtótájékoztatón is foglalkoztak a kérdéssel, nem értették, hogyhogy a hazájában, Magyarországon nem tartóztatják le az ilyen viseletért...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.