"Szemrebbenés nélkül hülyére vettek"

Mi jön még? - Kivágták a művészeket a Joshi Bharatból!

Úgy tűnik, nemcsak hétköznapi emberek a károsultjai az indiai lélekelemző műsorának - Több hazai híresség jelentkezett, köztük Zalatnay Sarolta és Csala Zsuzsa, akik állítják: komoly anyagi kárt okozott nekik Joshi Bharat show-ja.

2009.04.28 07:50ma.hu

Ismert és elismert emberek is „áldozatai” lettek a Joshi Bharat show-nak – Bódy Magdival, Csala Zsuzsával és Némedi Marival például felvették az adást, de nem kerültek műsorba, sőt nem is szóltak erről nekik.

A stáb időhiány miatt kivágta a velük készült részt, annak ellenére, hogy ők több munkát mondtak le Joshi kedvéért. A művészeket anyagi kár is érte, s ők sem kaptak másodpéldányt az aláírt szerződésből.

Csala Zsuzsa szerint az adás éppen akkor ért véget, amikor ő kezdett volna beszélni – ez nagyon rosszulesett neki. Sosem bántak vele ilyen méltatlanul – jegyezte meg. Zalatnay Cini azzal szembesült, hogy rajta kívül az ígérettel ellentétben nem egyedül kell leülnie íjoshival beszélgetni. A vendég persze váratlan volt – mesélte Cini, aki kikéri magának, hogy a „nézettséggeneráló botrányhoz” felhasználják őt – adta hírül a Napi Ász.

Joshi Bharat show-jával kapcsolatosan egyre érkeznek a panaszok a napilap szerkesztőségébe.

Korábban nem ismert sztárok, hanem hétköznapi emberek számoltak be arról, hogy véleményük szerint alaposan megvezették őket a műsorban.

A többség szerint egészen más történettel csalták őket a show-ba, a stúdióban pedig aztán általában kellemetlen meglepetés érte őket.

Sokaknak azt mondták, hogy egy régi baráttal fog találkozni a műsorban, s örömmel készült a dologra.

Ehelyett azonban sok esetben haragosa, ellenlábasa várta, vagy olyan családtagja, aki szitkokat akart a fejére szórni.

Előfordult, hogy a megdöbbent vendég arra ocsúdott fel, pofon csattan az arcán, a közönség pedig lelkesen tapsol.

Egy idős bácsi nemrég régi barátja helyett a lányával szembesült a show-ban, s amikor megkérdezte, miért csapták be, elmondása szerint a műsorvezető csak annyit mondott: nem mindegy?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.