"Homokba dugja a fejét, nem vállalja múltját"

Joshi Bharat menti meg BB Évi életét?

Segíteni akar az indiai műsorvezető Párkányi Évin - Joshi Bharat egy cikk elolvasása után döntött úgy, elbeszélget a lánnyal és megpróbálja megállítani leépülését.

2009.03.23 12:40ma.hu

Joshi Bharat úgy döntött, nem nézi tétlenül az egykori Big Brother-győztes teljes leépülését - A műsorvezető megtudta, hogy BB Évi egy idegen ember gyámsága alá kerül, ez után hívta be a műsorába.

Joshi számára már a beszélgetésük kezdetén világos lett: Évi homokba dugja a fejét és nem vállalja a múltját. Alig kommunikált vele, csak igen-nem válaszokat adott. Arra a kérdésre azonban, akarja-e, hogy segítsen neki, határozott igennel felelt. Bharat orvost keresett neki és bevitette a pszichiátriára, ahol Évi pár nap alatt pozitív változáson ment át, ez reménykedésre ad okot - adta hírül a Blikk.

A közelmúltban derült ki, hogy az egykor mosolygós, vidám valóságshow-győztes édesanyja már nem bírja tovább a küzdelmet olykor kezelhetetlen lányával.

Nem vállalta a gyámságot, mert elmondása szerint ez újabb konfliktust eredményezett volna Évi és közte. Hiszen semmilyen hatást nem tud már gyakorolni a lányára.

De rokonai sem vállalták, hogy ügyeljenek rá, így a hatóság orvosszakértői véleményre alapozva gyámot rendelt ki Párkányi Évi mellé. Ő az, aki ezentúl segít a volt Big Brother-sztárnak intézni az ügyeket és beosztani 30 ezer forintos jövedelmét.

Évi többször szorult már pszichiátriai kezelésre, ám mindannyiszor visszaesett - gyógyszereit sem szedte megfelelően. Az utóbbi hónapokat édesanyja házában töltötte Kaposváron, de nem egyszer alaposan elkeserítette őt.

Emlékezetes, hogy nemrég anyja a rendrőséget hívta ki saját lánya miatt, Évi ugyanis tombolni kezdett a házban.

Összetört egy csomó háztartási eszközt, a mosógépet, a bútorokat, a hűtőt sem kímélte, s közel százezer forintos kárt okozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.