Nem akar elszállni a siker miatt a műsorvezető!

Joshi Bharat nyíltan vallott a bőrszíne miatti sértésekről!

Joshi Bharat az Esti Frizbiben nyíltan vallott arról, hogy őt is érték már atrocitások a bőrszíne miatt, bár ez nem annyira gyakori, és arra is nagyon figyel, hogy sikerei miatt nehogy túl nagy legyen az önbizalma!

2009.03.16 13:40ma.hu

- "Bár kevésszer, de kaptam már beszólásokat. Pedig egyformák vagyunk" - jelentette ki a műsorban a TV2 arca.

A sztár a magazinban azt is elmondta, hogy 53 éves, így több lábon kell állnia ahhoz, hogy életben maradhasson. - írja a Napi ász. 

- "Sajnos, egyre kevesebb idő jut a magánpraxisomra, de nem zárom be, hiszen az embernek több lábon kell állnia"- mondja Joshi.

Az emberek lelkét ápolgató sztár azt is bevallott, hogy megkérte ismerőseit, hogy ha kezdene elszállni sikereitől, akkor rúgják orrba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.