"Erőszakos rasszistaként akartak bemutatni"

Megmutatták a fiúnak, kit üssön meg Joshi show-jában?

Meghívott vendégként szerepelt Tomcat és két gárdista a népszerű beszélgetős műsorban - Polgár Tamás szerint a felvételen a közönség ellenséges volt velük és verekedés tört ki, egy fizetett provokátornak köszönhetően.

2009.03.20 07:10ma.hu

Erőszakos rasszistaként akarták bemutatni őt és két barátját - vélekedik Polgár Tamás, azaz Tomcat, aki, bár szerződés köti, néhány részletet elárulhatott a Joshi Bharat felvételén zajlottakról. Tényleg verekedés volt a stúdióban, egy fizetett provokátornak köszönhetően. A közönség nyíltan ellenséges volt velük.

A műsorban eredetileg négyen vettek volna részt: Tomcat, egy barátja és a két gárdista, de kiderült, nincs elég szék a stúdióban, így ő és a gárdisták maradtak. Tomcat szerint Joshi alattomos keresztkérdéseket tett fel nekik. Aztán jött egy fiú, aki azt állította: a gárdisták megverték és megölték két barátját. Majd nem az egyenruhásokat, hanem az utcai ruhában ülő fiút ütötte meg. Tomcat állítja: volt alkalma pár percet beszélgetni a fiúval, és azt mondta, pénzért ment a felvételre és megmutatták neki, kit kell megütnie - adta hírül a Napi Ász.

Joshi Bharat show-jával kapcsolatban mostanában egyre sokasodnak a panaszok - Kezdődött azzal, hogy több, a műsorban megjelent vendég különös tapasztalatairól számolt be az egyik bulvárlapban.

Azt állították, hogy a műsor stábja durván rasszista kérdésekkel tesztelte őket. Miközben arról egyeztettek vele, miben segíthetnek neki a show-ban, a származására utaló kérdéseket is feltettek neki, majd állítólag hozzátették, hogy nagyon sötét bőrű romát nem rakhatnak élő adásba.

Egy másik vendég arról számolt be: arra kérték, értékelje 10-es skálán, mennyire sötét a bőre, és ezt azért kérdezik, mert a sminkesnek tudnia kell, hogyan készüljenek.

A show sminkmestere azonban tagadta, hogy a bőrszín okot adna plusz előkészületekre a sminkelésben.

A TV2 szóvivője ezzel kapcsolatban cáfolta, hogy a Joshi show-jában dolgozó kollégák bőrszínre vonatkozó kérdéseket tennének fel, vagy netán skáláztatnák a jelentkezők bőrszínét.

Később olyan vendégek keresték fel panaszukkal az egyik bulvárlapot, akik azt állították: hazugságokkal csalták őket a stúdióba, kitalált történetekkel, majd a helyszínen derült ki, hogy más témáról van szó.

A TV2 azt nyilatkozta, minden szereplő tisztában van azzal, milyen ügy kapcsán és milyen szereplők mellé hívják meg a Joshi Bharat-ba.

Több jelentkező azonban állította, hogy a másik fél, akivel például az adott vendég békülni szeretne, sosem tud semmiről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.