Azt hitte, örömteli élményben lesz része...

Újabb botrány Joshinál! - Ötezerért pofozták az átvert vendéget - még meg is tapsolták

Egyre dagad a botrány a Joshi Bharat show-t megjárt vendégek miatt - Most egy férfi mesélte el történetét, akit valójában egy katonatársával találkozni hívtak a műsorba, ehelyett egy dühös rokon és pofon várta!

2009.04.20 09:00

A beígért volt katonatárs helyett unokahúga várta Joshi Bharat show-jában a panaszost - A férfi annak idején közösen vásárolt vele lakást, és addig nem volt gond köztük, míg ő fizette özvegyi nyugdíjából a rezsi nagyrészét.

Mióta viszont az unokahúgnak is hozzá kellett járulni a költségekhez, szerette volna nagybátyját kitúrni a lakásból - adta hírül a Napi Ász.

A pórul járt vendég a lapnak elmondta, taxit küldtek érte és azzal hívták el Joshi Bharat műsorába, hogy húszezer forint jár neki.

A stúdióban aztán volt része meglepetésben. Dühös unokahúga szórt rá szitkokat, alkoholistának nevezte, majd bejött az élettársa, aki a panaszos arcán csattanó pofonnal indította az ismerkedést - írja a Napi Ász.

A kiborult vendégnek aztán otthon még azzal is szembesülnie kellett, hogy húszezer forint helyett csupán ötezret fizetnek neki a szereplésért. Sajnos nem olvasta el a szerződést, panaszolta, pedig kettőt is alá kellett írnia - mondta el a Napi Ásznak.

Másodpéldányt nem kapott a szerződésekből, árulta el a lapnak. Amikor a pofont kapta, nem léptek közbe sem a biztonságiak, sem Joshi Bharat.

A közönség tapsolt, a műsorvezető Joshi pedig a férfi szerint csak azt kérdezgette tőle, megérti-e, amit mondanak neki. A véleményét sem hallgatta meg - panaszolta a Napi Ászban a vendég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.