"Cirkuszt várt" - Adásba került a letiltott anyag

Joshi Bharat: "Nem mindegy?" - Újabb durva átvágás a show-ban?

Ismét előkerült egy szereplő, aki bár írásban jelezte, nem szeretné, ha a vele készült jelenet adásba kerülne, mégis leadták azt a Joshi Bharat show-ban. Az idős bácsit egy régi barátjával hívták találkozni a műsorba, de csúnya ügybe keveredett...

2009.04.24 10:05

Egy évtizedek óta nem látott barátja szeretne vele találkozni - mondták az idős János bácsinak, aki nagyon örült a lehetőségnek és külön ajándékkal is készült a műsorba - adta hírül a Napi Ász.

Amikor a TV2 munkatársa meglátogatta, rá is kérdezett, ugye nem családi szennyes kiteregetéséről van szó? A válasz nemleges volt. A szerződést János bácsi aláírta, bár bevallja: nem olvasta el, hiszen csak gyorsan odatolták elé. Másodpéldányt nem kapott belőle - mesélte a Napi Ásznak.

A lapnak János bácsi elmondta, amikor megérkezett a szerkesztőségbe, egy fiatal nő fogadta és beszélgetett vele, megjegyezve, milyen csinosan kiöltözött. A bácsi válaszára, miszerint érthető, hiszen egy régi barátjával fog találkozni, a hölgy sem reagált semmit.

Amikor a stúdióba lépett, a fények miatt nem látta rögtön, ki ül a székben, majd Joshi Bharat elé állt. Kiderült: a bácsit a lánya várja.

Ő megkérdezte a műsorvezetőt, miért csapták be? Erre azonban Joshi Bharat csak annyit mondott: nem mindegy? Ezt a részt persze az adásból kivágták - mondta el a Napi Ásznak a szereplő.

A kulisszák mögött Joshi még meg is kérdezte tőle, miért nem volt erélyesebb a lányával. Nekik a cirkusz lett volna jó - vélekedett a lapnak János bácsi.

A panaszos megkapta másnap a borítékot ötezer forinttal, de ő visszaküldte a pénzt és írásban kérte a csatornát, ne kerüljön adásba. Nem ért azonban el semmit, lement a tévében az anyag.

A Napi Ász értesülései szerint több panasz is érkezett már a show-val kapcsolatban az ORTT-hez, a háttérmunkákat illetően azonban a testület keze megvan kötve. Az adatvédelmi biztos viszont vizsgálja a műsort.

A TV2 vezérigazgatója, Várdy Zoltán nem kívánt reagálni a Napi Ász megkeresésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.