Utcán bolyong a volt valóságshow-sztár!

Borzasztó - BB Évi megszökött a pszichiátriáról

Újra aggódik családja az egykori mosolygós sztárért - Párkányi Évi, aki Joshi Bharat segítségével került be egy budapesti pszichiátriára, előbb ellehetetlenítette ottlétét, majd a kaposvári zárt osztályról is megszökött!

2009.04.01 13:15ma.hu

Kaposvár utcáin bolyong BB Évi, abban a ruhában, melyben megszökött a helyi kórház pszichiátriájáról - Az egykori valóságshow-sztár nem sokáig bírta a budapesti intézetben, ahová Joshi Bharat segítségével bekerült.

Cigarettát csórt másoktól, pénzt kunyerált mindenkitől. Az orvosok végül visszaküldték Kaposvárra a zárt osztályra - úgy tudni, Évinél borderline személyiségzavart diagnosztizáltak.

A kórházból viszont megszökött, és most családja sem tudja, hol van. Joshi Bharat azt nyilatkozta: tudták, hogy egyik napról a másikra nem lesz jobban Évi. Aggódnak érte, továbbra is szeretnének segíteni rajta. A lány édesanyja tudja: akkor kezdődtek Évi problémái, amikor a BB-házból kikerülve hazament Kaposvárra, és egyre kevésbé bírta elviselni az "unalmas hétköznapokat" - írja a Blikk.

Az egykori vidám valóságshow-sztárnak Joshi Bharat nyújtott két hete segítő kezet, amikor értesült arról, hogy Évi egy vadidegen ember gyámsága alá kerül - ő intézte volna a tervek szerint a BB-sztár ügyeit és segített volna beosztani mindössze 30 ezer forintos járandóságát.

Családja már nem tudott mit kezdeni a helyzettel, édesanyja pedig feladta a küzdelmet: elmondása szerint azért nem vállalta a gyámságot lánya felett, mert ez csak újabb konfliktust eredményezett volna Évi és közte.

Úgy vélte, hogy a lányára az ő szavai már semmilyen hatással nincsenek. Joshi Bharat behívatta műsorába Évit, s már a beszélgetés elején megállapította: a lány nem akar tudomást venni a múltról, fejét homokba dugja, a kérdésekre többnyire csak igennel és nemmel felelt.

Amikor azonban Bharat arról kérdezte őt, akarja-e hogy segítsen neki, Évi határozott igent mondott. Az indiai lélekelemző bejuttatta őt egy budapesti intézetbe, és szerzett neki orvost. Pár nap után javulni látszott Évi állapota.

A Big Brother valóságshow egykori győztesét 2007 tavaszán beszámíthatatlannak nyilvánította a bíróság.

Az akkori diagnózis kimondta, hogy tudathasadásos elmebetegségben szenved, melynek kialakulásában szerepet játszhatott a drogfogyasztása is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.