A mama is feladta a lányért vívott harcot?

BB Évi anyja szégyellte a kamerák előtti szexet

Sokan állhatnak értetlenül a néhány hete napvilágot látott hír előtt: a Big Brother egykori nyertesére a rendőrséget hívta ki saját édesanyja. Mi történt az évek során anya és lánya kapcsolatával?

2009.01.20 09:07

Pár héttel ezelőtt dührohamot kapott Párkányi Évi - Saját édesanyja kénytelen volt a rendőröket hívni, hogy lecsillapítsák tomboló gyermekét.

Pedig éveken át ő volt az, aki mellette állt. BB Évi egyetlen gyermeke a szüleinek, aki azonban sokkal jobban kötődött fiatalon elhunyt édesapjához, mint mamájához. Anyja éveken át keményen dolgozott takarítónőként, hogy lányának mindent megadhasson - adta hírül a Kiskegyed.

A konzervatív felfogású édesanya a Big Brother idején alig mert az utcára menni, mert szégyellte, hogy Évi a valóságshow-ban ország-világ előtt szeretkezett Renátóval. Később azonban, hogy lányát nagyon sokan megkedvelték, egyre büszkébb lett rá - írja a Kiskegyed.

Csakhogy a boldogság hamar tovatűnt - Évi nem akart visszaköltözni Kaposvárra, hiú álmokat dédelgetett arról, hogy a média világában maradhat. Anyja féltette őt a fővárostól és az új barátoktól.

Nem ok nélkül, írja a lap, hiszen a lányt sokan becsapták és pénzét is kicsalták. A mama meggyőzte Évit arról, hogy a maradék pénzét fektessék be, később pedig házat építettek belőle - Az édesanya saját nevére íratta az ingatlant, amiért Évi nem bocsátott meg.

A Kiskegyed értesülései szerint a ház körüli konfliktus is egyre jobban elmérgesítette a viszonyt anya és lánya közt. Amikor azonban Évi túlesett az első pszichiátriai kezelésen, visszaköltözött Kaposvárra és ketten éltek az új házban a mamával.

A lány szedte gyógyszereit, édesanyja abban reménykedett, minden lassan jóra fordul. Évi azonban elkezdett járni egy fiúval, akitől teherbe esett - ráadásul a párja elhagyta. A Big Brother győztese abbahagyta gyógyszerei szedését, mert a babát féltette.

Párkányi Évi édesanyja akkor is a jobb életben reménykedett, amikor unokája, a kis János Noel megszületett. Igaz, rengeteget dolgozott azért, hogy lányát és a kisfiút eltartsa - írja a Kiskegyed.

Csakhogy a bajok újra kezdődtek: Évi el-elfelejtette, megetette-e, megfürdette-e a gyermekét. Az orvosságok elhagyása egyre nagyobb gondot okozott. Anyja ideiglenesen a nővéréhez vitte a kis Jánost, akkor még azt hitte, Évi hamarosan újra nevelheti a fiát...

A lány azonban nem ment orvoshoz, és csakhamar verekedésbe keveredett a helyi kocsmában. Később a Balatonra menekült, egy nála jóval idősebb férfival tengette Fonyódon az életét. Akkori párja azóta meghalt.

Évi újabb pszichiátrai kezelés után hazakerült, most otthon él Kaposváron.

A Kiskegyed megírta: édesanyja mostanság sem mer az emberek szemébe nézni, és már nem tudja, hogyan segíthetne egyetlen lányán, aki a szeme előtt megy tönkre...

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.