Gondnok intézi a sztár ügyeit...

BB Évi nem kell a családjának sem

Feladta az egykori valóságshow-győztes édesanyja - Párkányi Évinek egy idegen ember lesz a gyámja. Ügyeit mostantól a hatóság által kijelölt gondnokra bízzák...

2009.03.10 12:25ma.hu

Rokonai nem vállalták, hogy gondoskodjanak BB Éviről - Ezért a lány mellé a hatóság az orvosszakértői véleményre alapozva gyámot rendel ki. Ő segít beosztani a többször is pszichiátrián kezelt Évi 30 ezer forintos jövedelmét és intézi az ügyeit.

A volt Big Brother-sztár édesanyja elmondta, azért nem vállalta a gyámságot, mert az újabb konfliktushoz vezetett volna Évivel. Semmilyen hatással nincs már a lányára, s csak akkor tud vele beszélgetni, ha az éppen jobb állapotban van - adta hírül a Blikk.

BB Évit 2007 tavaszán beszámíthatatlannak nyilvánította a bíróság, a diagnózis szerint tudathasadásos elmebetegségben szenved, melynek kialakulásában szerepet játszhatott a drogfogyasztása is.

Ekkor szüntették meg azt az eljárást is, amelyet hivatalos személy elleni erőszak és garázdaság, valamint rongálás mkatt indítottak ellene. Évi ugyanis kocsmai verekedésbe keveredett.

A lány ugyan gyógyítható lenne, de mivel nem szedi gyógyszereit, édesanyja sem igen tud segíteni rajta - a Big Brother nyertese a mamájával él, leszázalékolva, mióta hazahozták a Balatonról.

Tavaly tavasszal kommandósok cipelték be a pszichiátriára fonyódi lakhelyéről, ahol nála jóval idősebb Zoltánnal tengette életét, akkor már hónapok óta.

Miután már korábban kötelező gyógykezelésre kellett volna járnia, és a bíróságon sem jelent meg többszöri megkeresésre sem, kénytelenek voltak vele szemben ilyen eszközöket alkalmazni.

Az édesanyjánál akkor telhetett be a pohár, amikor rendőrt kellett kihívnia saját lánya miatt: a feldühödött Évi összetörte a házukban a berendezést, nekiesett a bútornak, a mosógépnek, a hűtőszekrénynek, közel százezer forintos kárt okozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.