Egy igazi társ többet segítene a sztárnak!

Nem a pornó vezeti ki BB Évit a kátyúból!

BB Évi a játék megnyerése után egyre lejjebb csúszott, a napokban pedig az is felmerült, hogy pornószínésznőnek áll pénzszerzés céljából! Biztosan jó ötlet ez?

2009.02.20 17:00ma.hu

Mint azt korábban írtuk, Évi helyzetét látva Tomor András, pornófilmes producer kereste fel a lányt! 

Annak idején, amikor Évi kilépett a Big Brother- ből, egyszer már felkínálta neki a filmes a lehetőséget, hogy felnőtteknek szóló filmekben szerepeljen. 

Abban az időben Évi nemet mondott a kérdésre, pedig többször elmondta a kamerák előtt, hogy nem volna ellenére egy ilyen szereplés. –írja a Kiskegyed.
 
-  "Nem elég, hogy az utolsó fillérig elvesztette nyereménypénzét, a magánélete sem úgy alakult, ahogyan megérdemelné. Sokan elítélik állítólagos alkoholfüggősége miatt, de segíteni senki sem hajlandó rajta. Én viszont lehetőséget adok neki, egy vele készített film biztos siker. Nekem megérné leszerződtetni, szerintem neki is jól jönne a munka." – mondta el Tomor András a Napi Ász című napilapnak. 

Egyetlen feltétele van csak a dologgal kapcsolatban, ez pedig az, hogy Évi szedje össze magát. 

Sajnos a pornózás sok esetben a kábítószerhez és az alkoholhoz vezet, így kétséges, hogy Évinek éppen ez lenne a kátyúból kivezető út!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.