A valóságshow-hős újabb ajánlatot kapott!

Nincs más út? Pornósztárnak kényszerül a nyomorgó BB Évi?

Az egykori valóságshow-hős, BB Évi újabb ajánlatot kapott Tomor András pornóproducertől, aki legutóbb akkor kereste meg a lányt, amikor megnyerte a Big Brother-t.

2009.02.18 08:30ma.hu
Évi

A szexfilmes karrierről álmodozó Évi akkoriban mégsem élt a lehetőséggel, most pedig nyomorog, mert a nyereményből már régóta nincs semi… 

- "Tragikus sorsa engem is megint" - nyilatkozta a producer. 

- "Nem elég, hogy az utolsó fillérig elvesztette nyereménypénzét, a magánélete sem úgy alakult, ahogyan megérdemelné. Sokan elítélik állítólagos alkoholfüggősége miatt, de segíteni senki sem hajlandó rajta. Én viszont lehetőséget adok neki" - mondta Tomor András a Napi Ásznak..

- "Egy vele készített film biztos siker. Nekem megérné leszerződtetni, szerintem neki is jól jönne a munka" - mondta a pornós. 

A férfi annyit elárult, hogy ahhoz ragaszkodik, hogy Évi szellemileg felkészült legyen a filmezésre, tehát mentálisan helyre kell jönnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.