Nem kér a família Joshi segítségéből

BB Évi családja: Egyáltalán hol van a lány?

Párkányi Évi nagynénje felháborodott - Sérelmezi, hogy senki sem értesítette a családot arról: Joshi Bharat megszervezte Évinek a gyógykezelést, és múlt hét csütörtök óta nem is tudták, hová tűnt el a lány.

2009.03.28 09:20ma.hu

Múlt héten az indiai lélekelemző felajánlotta segítségét a Big Brother egykori sztárjának - Párkányi Évinek orvost és pszichiátriát is keresett. Évi nagynénje azonban hétfő reggel igen meglepődött, mikor a bulvársajtóból értesült a dologról.

Helytelennek tartja, hogy az Évinek nyújtott segítségről őket, a családot nem tájékoztatták. Előző hét csütörtök óta nem tudták, hol a lány, de most sem mondták meg nekik, hová vitték. A nagynéni úgy véli, évekig küzdöttek, hogy Évit kihúzzák a gödörből - sikertelenül, az egykori Big Brother-győztes egyre mélyebbre süllyedt - adta hírül az Epizód magazin.

Joshi Bharat két héttel ezelőtt arról értesült, hogy BB Évi idegen ember gyámsága alá kerül, mivel már családja sem tud neki segíteni.

Édesanyja szintén feladta a küzdelmet, elmondása szerint azért nem vállalta a gyámságot, mert ez csak újabb konfliktushoz vezetett volna ő és Évi közt, akire egyébként már rég nincs semmilyen hatással az anyja intő szava.

Egy idegent rendeltek ki a BB-sztár mellé, hogy intézze ügyeit és segítsen neki beosztani mindössze 30 ezer forintos jövedelmét.

Joshi Bharat nem akarta tétlenül nézni a dolgot, úgy vélte, meg lehetne állítani az egykori sztár leépülését. Első lépésként behívta műsorába Évit.

Számára, mint elmondta, mindjárt az elején kiderült, hogy a lány nem akar tudomást venni dolgokról. Homokba dugja a fejét, inkább nem vállalja a múltját. Csak igen és nem válaszokat adott Joshi-nak.

Amikor azonban a lélekelemző megkérdezte, szeretné-e, hogy segítsen neki, Évi határozott igennel felelt.

Bharat keresett számára egy orvost és bevitette a pszichiátriára - véleménye szerint a lány állapota bizakodásra ad okot, hiszen pár nap alatt is látható volt rajta pozitív változás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.