Vérfürdőt rendezett a megcsalt férj

"Levágtam volna őket, mint egy malacot!"

Valóságos vérfürdőt rendezett egy felszarvazott férj az otthonában, amikor meglátta a feleségét egy másik férfival az ágyban. A brutális támadás után a szeretők elmenekültek, a férj pedig feladta magát.

2013.03.18 08:02ma.hu

A padlótól a plafonig mindent vér borít abban a lakásban, ahol a hazatérő férj félreérthetetlen helyzetben találta feleségét és annak szeretőjét. Az egyébként szakácsként dolgozó Sun Lihacked nevű férfi egy hatalmas késsel esett a párosnak, a rendőrség beszámolója szerint az egész ház úgy nézett ki, mint valami vágóhíd. "Szétfröccsent vér, láb- és kéznyomok mindenütt, olyan volt, mint egy vágóhíd" - számolt be az egyik rendőr.

A dél-kínai Guangdon tartományban, Foshan városban történt eset után még a hatóságok is meglepődtek, hogy ilyen irtózatos vérfürdő után hogyan tudott a feleség és a szeretője életben maradni és elmenekülni a súlyos vérveszteség dacára. A felbőszült férjet aztán a rokonok beszélték rá, hogy adja fel magát a rendőrségen, most előzetes letartóztatásban várja az eljárás befejezését - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A vérszomjas szakács azonban nem bánta meg, amit tett. "A nap minden óráját keményen végigdolgozom, hogy megadhassam neki az otthont, ő meg ezt teszi benne! Ha el tudtam volna kapni őket, levágtam volna mindkettőt, mint egy darab disznót!" - mondta a rokonoknak, mielőtt a rendőrségre ment volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.