Halálra marta a bengáli tigris az idomárt

Gyilkos vérengzést néztek végig a gyerekek a cirkuszban

A közönség szeme láttára, az előadás közepén érte halálos tigristámadás az idomárt, akit a gyors beavatkozás ellenére sem tudtak már megmenteni a fenevadtól.

2013.02.06 13:29ma.hu

Idomárjára támadt és halálosan megsebesítette őt a cirkuszi előadás kellős közepén egy felnőtt bengáli tigris Mexikóban, a férfit a gyors kórházba szállítás ellenére sem tudták már megmenteni. A felkavaró esetet az egyik néző a mobiltelefonjával rögzítette, majd rövid időn belül felkerült a világhálóra is, 24 óra leforgása alatt tucatnyi megosztott változatával együtt már több mint százezren nézték meg a borzalmat.

A támadás teljesen váratlanul történt, az idomár többször körbejárta a két tigrist, ám amikor lassú kocogásra váltott, az egyik tigris hirtelen felugrott, és előbb az idomár nadrágját tépte le, majd egy pillanattal később belemart a 36 éves férfiba. A porond szélén álló személyzet azonnal a segítségére sietett és igyekeztek a megvadult állatot eltávolítani onnan, a sérülések okozta vérveszteség végzetesnek bizonyult a tréner számára, a kórházban életét vesztette.

Az Etchojoában történt esetről készült videót ezen a linken nézhetik meg. VIGYÁZAT, csak nagyon erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.