Saját halálát rendezte meg a szerelmes ifjú

Művéres lánykérés: "azt hittem, megölöm, de igazából!"

Halálos balesetet rendezett egy férfi, majd "feltámadva" kérte meg a mellette zokogó barátnője kezét. A lány igent mondott, de első gondolata az volt: igazából is megöli szerelmét.

2012.09.06 07:41ma.hu

Azt akarta, hogy barátnője átélje, milyen lenne az élet nélküle, ezért megrendezte a saját halálát és azután kérte meg a kezét egy orosz férfi. A 30 éves Alexey Bykov tökéletesen kidolgozott minden apró részletet, amiben egy teljes filmes csapat is a segítségére volt: egy rendező alkotta meg a jelenetet egy forgatókönyvíró instrukciói alapján, amelyben kaszkadőrök és színészek vettek részt, a sminkesek pedig gondoskodtak a tökéletes látványhatásról.

"Úgy terveztük, hogy találkozunk egy bizonyos helyen, de amikor odaértem, mindenütt összetört autók voltak, mentősök tömegével, füst, és rengeteg vér" - emlékezett vissza Irena Kolokov. "Aztán megláttam Alexeyt, ahogy véresen feküdt az úton, és a mentős azt mondta, már halott. Zokogásban törtem ki" - mondta.

De akkor legnagyobb meglepetésére a "halott" nagy nyögések közepette feltápászkodott és megkérdezte szerelmét, ő is kér-e a művérből. "Annyira dühös lettem rá, hogy majdnem megöltem őt újra, csak ezúttal igazából" - nevetett a lány. Szerencsére még mielőtt a tettek mezejére lépett, Bykovnak sikerült meggyőznie őt, hogy nézze a dolog humoros oldalát, és így igent mondott a lánykérésre is. A pár a múlt héten már össze is házasodott - adta hírül a brit Daily Mirror című lap.

"Azt akartam, hogy lássa, mennyire üres és értelmetlen lenne az élete nélkülem. Azt hiszem, az ötlet működött, de megígérem, hogy ez volt az utolsó hasonló eset" - fogadkozott a boldog férj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.