"Olyan kedvesek voltak, vissza akartam menni"

Lábon lőtte magát a nyugdíjas a csinos nővérkék miatt

Először szívproblémák miatt került kórházba, de ott annyira megtetszett neki, hogy hazaengedése után gyorsan belelőtt a lábába, hátha így megint teljes ellátást kap.

2013.02.01 09:29ma.hu

Lábon lőtte magát egy nyugdíjas Lengyelországban egy második világháborús géppisztollyal, mert nem tudott beletörődni, hogy állapota javulásával hazaengedték a kórházból és nem tudta tovább élvezni a nővérkék társaságát. Az Opoléban élő 85 éves Wladyslaw Balicki mindössze egy napot töltött otthonában azután, hogy heteken át szívproblémákkal kezelték őt a kórházban.

"Azt mondta, annyira megszokta a kényelmet, az ételeket és nem utolsósorban a csinos nővérkéket, akikhez egyre közelebb érezte magát" - magyarázta a rendőrségi szóvivő. Az austriantimes.at című osztrák hírportál közlése szerint ők azért kerültek a képbe, mert amint az idős ember állapota javulni fog, lesz hozzá néhány kérdésük az illegális lőfegyver-birtoklás miatt.

"Ez egy nagyon régi pisztoly volt még a háború idejéből, és amikor a férfi hazatért, lábon lőtte saját magát, majd felhívta a mentőket" - derült ki a rendőrségi beszámolóból. Az idős ember a körülményekhez képest most jól van, de még bele fog telni egy kis időbe, mire újra hazaengedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.